Intuitivno svetovanje

Življenje nikomur ne prizanaša, vsak dan se srečujemo s problemi, in ko le-ti postanejo breme, je potrebno poiskati pomoč. Slabo počutje, zmanjšana delovna učinkovitost, jeza, težave v odnosih – vse to so znaki prehitrega tempa življenja. Takrat potrebujemo pogovor, usmeritev, svetovanje. V Studiu Kvadrus vam bomo pomagali ozavestiti vzroke, zaradi katerih trpite. Ne bomo presojali vaših odločitev, vašega značaja, vaših dejanj, pač pa vas bomo samo usmerili k rešitvi težave. Intuitivno svetovanje ni napovedovanje prihodnosti, pač pa vpogled v vaše življenje in praktični nasveti za razreševanje nastalih situacij.

Običajno se ljudje bojimo sprememb, zato tudi odlašamo z rešitvami svojih težav. Raje ponavljamo iste napake, saj je soočanje samega sebe težko, priznati svoje napake pa še težje. Se vam zato dogaja, da ne znate izbrati pravega izhoda?

ZAKAJ POISKATI INTUITIVNO SVETOVANJE? 
– Ker želite izboljšati odnose z okolico.
– Ker želite uspešno poklicno pot.
– Ker želite odlično in osrečujoče partnerstvo.
– Ker želite izboljšati svoje finančno stanje.
– Ker želite pridobiti praktične nasvete.
– Ker želite prepoznati napačne vzorce.
– Ker želite poiskati pot za spremembo v sebi.

POTEK SVETOVANJA
Svetovanje poteka 45 minut, v obliki pogovora. Poglobili se bomo v vzrok vaših težav in s pomočjo vodnikov poiskali rešitve. V veliko pomoč je tudi reiki energija.

POGOVORI SE VODIJO V SKLADU Z ETIČNIM KODEKSOM.