Čiščenje s kristali

KamniKristali so živa bitja, saj vsebujejo življenje in energijo. So tudi prevodniki med nebesi in zemljo, zato nam ponujajo možnost, da očistite sebe, druge in svet.

Kristali so zelo učinkoviti naravni pripomočki, s katerimi je mogoče spodbuditi svojo naravno duhovno moč. Pripomorejo k vašemu telesnemu, čustvenemu in duhovnemu ravnovesju, hkrati pa lahko izboljšajo tudi vaše ljubezensko življenje, pripomorejo k boljšemu spancu, okrepijo vašo energijo in vam pomagajo občutiti srečo in mir.

Ob čiščenju s kristali se vam lahko povečajo vaše intuitivne in jasnovidne sposobnosti, saj so kristali zelo učinkovit naravni pripomoček, s katerimi je možno spodbuditi svojo naravno duhovno energetsko moč.

Prijetno okolje, pomirjujoča glasba in REIKI mojster, so zagotovilo za stanje popolnega miru in harmonije v vašem telesu. Moč bioenergije vam bo povrnila uravnotežene misli in počutje ter dobro vplivala na vaše telo. Tretma traja 45 minut in vsebuje masažo, ter polaganje sedmih kristalov na hrbet. Hkrati se izvaja tudi meditacija za umiritev telesa in duha, da se moč kristalov še bolje izrazi.