Kitajska masaža stopal

Namen kitajske masaže je ohranjanje ravnovesja vseh organov v telesu. Sinhronizirano delovanje naših organov je temelj dobrega počutja. Kitajska masaža stopal je zelo učinkovita metoda čiščenja oziroma razstrupljanja telesa. S pomočjo Kitajske masaže stopal se ohranja tudi prekrvavitev organov. Namenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru.

1.   KOPEL ZA NOGE
Kopel za noge z dodano himalajsko soljo, blagodejno vpliva na vaše počutje. Zeliščna kopel pa poskrbi za pomiritev vašega duha.

2.   MASAŽA OBRAZA
Masaža obraza je zelo priljubljena sprostitvena terapija, ki upočasni proces staranja kože, izboljšuje kožni tonus in zavira nastajanje gub. Vrednost masaže je v dotiku, saj je obraz izjemno občutljiv na dotik in odlično prenaša pozitivne energije po telesu. Pri masaži obraza uporabljamo izključno arganovo olje, ki kožo obraza neguje in pomaga pri napeti koži.  Pridobivajo ga iz arganovih dreves ki rastejo le na jugozahodu Maroka. Z masažo pospešimo prekrvavitev, zaradi katere mišično tkivo pridobi snovi, ki ga prehranjujejo. Zato postane koža bolj zdrava in lepa.

3. MASAŽA LASIŠČA
Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča.

4. SHIATSU MASAŽA GLAVE
Shiatsu masaža glave deluje izredno sprostilno. Maser nežno masira in drsi po akupresurnih točkah ter energijskih kanalih na glavi. Zato shiatsu masaža:
– umirja,
– zmanjšuje napetosti,
– povečuje pretok življenjske energije.

 

Izbirate lahko med tremi vrstami masaž:

Kitajska masaža stopal 2 v 1. (60 min)
– 10 minut kopeli za noge z dodano Himalajsko soljo
– 50 minut kitajske masaže stopal

Kitajska masaža stopal 3 v 1. (70 min)
– 10 minut zeliščne kopeli za noge
– 50 minut kitajske masaže stopal
– 10 minut shiatsu masaže glave

Kitajska masaža stopal 4 v 1. (75 min)
10 minut kopeli za noge z dodano Himalajsko soljo
– 50 minut kitajske masaže stopal
– 10 minut masaže obraza z arganovim oljem
– 5 minut masaže lasišča