Maziljenje čaker

 

Veliko je dejavnikov, ki preprečujejo normalno delovanje čaker oziroma njihovo pretočnost. To so: travme iz otroštva, odvisnosti, apatija, slaba samopodoba, odvisnosti od odnosov, družinske tragedije, nizka samopodoba, strahovi, egoizem, kaos v življenju,  zatiranje čustev, kritičnost, obsojanje, jeza, samodestrukcija, surovost, zanikanje duhovnega sveta in podobno. Take energijsko blokirane čakre nam ne koristijo in lahko pripeljejo do duševnih motenj in mnogih drugih bolezni.

Metoda maziljenja čaker z olji in kristali je eden od načinov, kako bolje zaživeti, zmanjšati stres, spremeniti življenjski slog, se pomladiti in pozdraviti. To je metoda bio-energijskega zdravljenja, ki je namenjena vsem vam, ki si želite globoke sprostitve telesa in notranjega miru.

Kako poteka?
Pred vsakim tretmajem se z vsako stranko pogovorimo o težavah, saj je tretma usmerjen k razreševanju problemov.  Nato vas maser popelje skozi meditacijo do popolne umiritve. Sledi masaža čaker z olji in nato še s kristali. Terapevt s pomočjo masaže določenih točk, čakre napolni z novo energijo, ki vas spet postavi v ravnovesje. Tretma poteka v prijetnem salonu ob mirni glasbi.

Po tretmaju so možne reakcije: običajno suha usta, rahla vrtoglavica in vročica. Zato vam priporočamo, da po končanem tretmaju popijete kozarec vode, se ne obremenjujete s hrano in  počivate. Glede na to, da je maziljenje čaker z oljem in kristali dopolnilna terapija klasični medicini vam priporočamo, da jemljete vsa zdravila, ki vam jih je predpisal osebni zdravnik ali specialist še naprej.

Izbirate lahko med dvema vrstama tretmajev:

Maziljenje čaker z oljem (45 min)
– 10 min meditacije
– 35 min masaže čaker z oljem

Maziljenje čaker z oljem in kristali (80 min)
– 10 min meditacije
– 35 min masaže čaker z oljem
– 35 min masaže čaker z kristali